Kryesia

Kryesia ka 1 kryetar, 8 anëtarë dhe 3 zëvendësues. Kryesia zgjedh nga radhët e veta një nënkryetar, sekretar, arkatar dhe tjera funksione që kryesia gjykon se i duhen. Në rast mungesash aktivizohen zëvendësuesit. Nëse një anëtar kryesie jep dorëheqje atëhere aktivizohet një zëvendësues gjer në kuvendin vjetor të radhës.

May 1, 2018 Vendimet nga mbledhja e fundit

Ne mbledhjen e radhes u diskutuan keto pika: Event familjar Parada Shqiptare ne Stockholm Anetaresimi n’shoqate Vendim u morre qe me 26 maj te mbahet nje event familjar ne Slagsta strand.

Lexo me shumë

Lajme

Sorry, no news were found.