Rreth nesh

Qëllimi i shoqatës

Shoqata Shqiptare në Stokholm (shoqatë ekonomike) ka për qëllim të promovojë interesat e anëtarëve për mundësi arsimi, kulture, sporti, turizmi, si dhe veprimtari tjera në formë shoqate që ndërlidhen me këto.

Shoqata Shqiptare në Stokholm ka për detyrë:

Shoqata Shqiptare në Stokholm (shoqatë ekonomike) qëndron e pavarur ndaj feve dhe politikave partiake.

May 1, 2018 Vendimet nga mbledhja e fundit

Ne mbledhjen e radhes u diskutuan keto pika: Event familjar Parada Shqiptare ne Stockholm Anetaresimi n’shoqate Vendim u morre qe me 26 maj te mbahet nje event familjar ne Slagsta strand.

Lexo me shumë

Lajme

Sorry, no news were found.