Shoqata Shqiptare ne Stockholm

Ta dijsh dhe të jesh i sigurtë se fatbardhësia dhe lumtunija jote gjindet në Shqipni, e cila t’ep nder e të falë emnin Shqiptar.

Aktiviteti i radhes

Me rastin e themelimit te shoqates organizohet piknik familjar

Vendi: Slagsta Strand Me 26/5, ora 11:30 - 16:30
Gjuha Shqipe

Shoqata ka per qellim qe ne nje te ardhme te afert te organizoj klase ne gjuhen shqipe per te rinjet shqiptare.

Mbledhja e radhes

Mbledhja e radhes do te mbahet me daten 27/05. Vendi: Rönninge Ora: 17:30 - 19:00

May 1, 2018 Vendimet nga mbledhja e fundit

Ne mbledhjen e radhes u diskutuan keto pika: Event familjar Parada Shqiptare ne Stockholm Anetaresimi n’shoqate Vendim u morre qe me 26 maj te mbahet nje event familjar ne Slagsta strand.

Lexo me shumë

Lajme

Sorry, no news were found.